Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.12.2014.

17:58

Čukarički promoviše Čukaricu

Čelnici gradske opstine Čukarica svečano su dočekali stručni štab i fudbalere Čukaričkog povodom odličnih rezultata koje je klub postigao ove sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

FK Čukaricki plasirao se u polufinale Kupa Srbije, a jesenji deo sezone u nacionalnoj Superligi završio je na četvrtom mestu sa 28 osvojenih bodova.

Kapiten popularnih "Brđana" Igor Matić obećao je na prijemu u opštini da će njegov tim doći do finala Kupa Srbije, a predstavnici opstine saglasili su se da FK Čukarički svojim uspehom promoviše opštinu u najboljem svetlu i istakli da će klub uvek imati njenu podršku.

Saradnja fudbalskog kluba i Opštine Čukarica dobar je i pozitivan primer saradnje privatnog i javnog sektora, saglasili su se predstavnici obe strane, a opština je posebno zahvalila klubu što omogućava deci i omladincima besplatne treninge, odnosno usmerava ih na prave vrednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve