Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.12.2014.

16:14

"Marković učinio Liverpul opasnim"

Lazar Marković dobio je proteklog vikenda priliku da zaigra za Liverpul prvi put posle sedam mečeva, i prema pisanju liverpulskih medija iskoristio je.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako je dobio samo 12 minuta da se pokaže protiv Sanderlenda, Marković je ovu minimalnu šansu maksimalno iskoristio.

"Delovao je mnogo sigurnije sa loptom, spreman da iskoristi svoju brzinu, nema sumnje da je učinio Liverpul opasnijim u napadu", analizira Markovićevu igru "Liverpul ofsajd".

Marković je imao jedan šut i 62,5% dodavanja. Nažalost, nije uspeo da donese Liverpulu pobedu protiv Sanderlenda (0:0), ali nema sumnje da će mu ovaj dobar nastup doneti više šanse kod Brendana Rodžers.

Menadžer Liverula nije imao mnogo poverenja u Markovića proteklih nedelja, kao ni u većinu igrača koje je doveo letos za više od 100 miliona funti, bez obzira što je njegov tim delovao nemoćno protiv većine rivala, posebno u napadu.

Sledeću šansu da se dokaže Marković će dobiti možda već u utorak uveče, kada na Enfild Roud stiže Bazel, u ključnom meču za Liverpul u borbi za osminu finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve