Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.12.2014.

09:18

Zvezda se oprašta od kvarteta

Crvena zvezda oprostiće se ovih dana od Darka Lazovića, Nejca Pečnika, Aleksandra Kovačevića i Sava Pavićevića, prenose Novosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su remijem i sa šest bodova zaostatka za najvećim rivalom Partizanom završili jesenju polusezonu, a po svemu sudeći će i predstojeće zime da "renoviraju" tim.

Novosti navode da je odlazak Lazovića i Pečnika više nego izvestan, kapitena navodno žele Levante, Olimpijakos i neimenovani klubovi iz Nemačke i Holandije, dok su za Slovenca zainteresovani Kinezi, Belgijanci i Portugalci.

Zadnjeg veznog Kovačevića navodno prate klubivi iz Italije, dok bi iskusni štoper Savo Pavićević trebalo da pređe u belgijski Lirs kod Slaviše Stojanovića i Bobana Bajkovića.

Zvezda će u ponedeljak da obeleži 23 godine od ostvajanja Interkontinentalnog kupa, a mediji spekulišu da bi trener Nenad Lalatović trebalo da ima ozbiljan sastanak sa upravom kluba.

Šampion je proteklu polusezonu završio sa devet pobeda u 15 utamica, a posebno je uočljiva neefikasnost tima, koji je postigao samo 18 golova, što je u rangu Novog Pazara, Mladosti, Rada. Najveći rival Partizan dao je čak 20 golova više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve