Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.12.2014.

21:20

Pike: Nemam reči za Mesija

Fudbaler Barselone Đerar Pike rekao je da nema reči kojim bi opisao Lionela Mesija, koji je prešao broj od 400 golova u dresu katalonskog kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Argentinac je bio strelac het-trika u trijumfu nad Espanjolom sa 5:1 i to pošto su gosti vodili od 13. minuta golom Serhija Garsije.

Mesi je 400. gol postigao za izjednačenje, a Katalonci se potom nisu osvrtali i ostvarili su ubedljiv trijumf, u kojem je Pike učestvovao jednim golom.

Ne postoje reči kojima bih opisao Mesija. Toliko nam je pružio da, moram da ponovim, ne postoje reči za sve to“, rekao je Pike.

Barselona je izgledala ranjivo na samom početku utakmice, ali Pike ističe da je odbrana bila sve bolja kako je utakmica odmicala.

Bila je ovo teška utakmica. Bili smo bolji u drugom poluvremenu i ispravili smo greške koje smo napravili. Sada moramo da nastavimo ovim putem“, naglasio je Pike.

Sa Pikeom se složio i trener Barselone Luis Enrike, koji je bio zadovoljan što su njegovi izabranici podigli nivo igre, a potom ostvarili trijumf kojim su ostali na dva boda iza vodećeg Reala.

Stvari su se zakomplikovale posle njihovog gola. Bilo je bitno da izjednačimo pre kraja prvog poluvremena, a u nastavku smo bili mnogo bolji“, istakao je Enrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve