Nova vest
Fudbal

Petak, 14.11.2014.

12:39

Lalatović: Velika evropska utakmica

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da očekuje spektakl u prijateljskoj utakmici sa Udinezeom, na kojoj će se od fudbala oprostiti Dejan Stanković.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera trenutno je pomoćnik Andrei Stramačoniju u Udinezeu. Stanković će ući u 35. minutu i odigraće do kraja poluvremena za Zvezdu

"Očekujem lepu utakmicu i spektakl. To je prava prilika da odigramo veliku evropsku utakmicu."

"Udinezeu ne treba trošiti reči. Nismo se mnogo spremali jer je prijateljska, ali Zvezda u svaku utakmicu, pogotovo na svom stadionu, ulazi sa namerom da pobedi", rekao je Lalatović.

Prijateljska utakmica Zvezda-Udineze igra se sutra od 17 na stadionu "crveno-belih". Oba tima će je iskoristiti da ostanu u formi tokom reprezentativne pauze.

"Šansu će dobiti mladji igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu. Jeste ovo spektakl, ali je meni najbitnija utakmica u Kragujevcu kad se nastavi prvenstvo. Očekujem povoljan rezultat. Stanković će igrati iza špica. Bilo bi lepo da da gol iz slobodnog udarca", rekao je Lalatović.

Trener je kazao da očekuje italijanski klub da dodje u "skoro najjačem" sastavu, kao i da ekipa "neće dozvoliti da se obruka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve