Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2014.

21:06

Fenerbahčeu derbi i prvo mesto

Fudbaleri Fenerbahčea dobili su derbi 8. kola turske Superlige i jedan od velikih derbija Istanbula, kao gosti Bešiktaša slavili su rezultatom 2:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Strelci za branioca titule koji je preuzeo prvo mesto bili su Afrikanci, Nigerijac Emenike i Senegalac Musa Sou.

Fenerbahče ima 16 bodova, kao i drugoplasirani Galatasaraj, Bešiktaš je sa dva boda manje na deobi trećeg mesta sa ekipom Akhisar Beledije. Bursaspor i Mersin imaju po 13 bodova, a razlika između vodećeg Fenera i Rizespora na 11. mestu je samo šest bodova.

Milan Mitrović odigrao je 90 minuta za Mersin koji je u nedelju izgubio od Gazijantepa, 1:0,'srpski' Genčlerbirligi slavio je u subotu golom Nemanje Tomića. Duško Tošić je odigrao 90 minuta, Radosav Petrović zbog prehlade sedeo na klupi.

Konja Jagoša Vukovića u ponedeljak igra sa Karabuksporom, Eskišehir Gorana Čaušića je domaćin Balikeširsporu.

Manisaspor je u Prvoj ligi Turske izgubila na gostovanju Šanliurfasporu, 1:0, pa je posle osam kola na poslednjem mestu na tabeli.

Nikola Mikić odigrao je svih 90 minuta za ekipu iz Manise, Nenad Milijaš zamenjen je u 75. minutu.

Kajzeri Srđana Mijailovića igra u ponedeljak, sa Denizlijem a na dva mesta koja vode u Superligu su Osmanlispor i Antalija za koju je ovog vikenda Senegalac Lamin Dijara, nekada igrač Partizana, postigao dva gola.

Dijara je, sa šest pogodaka, prvi na listi strelaca Prve lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve