Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2014.

17:45

Van Gal: Ne vredi plakati

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je posle poraza od Mančester Sitija (1:0) da se kod njegovog tima iz nedelje u nedelju vidi napredak.

Izvor:

Autor:

Default images

Takođe, Holanđanin je dodao da je Argentinac Markos Roho iščašio levo rame, da sigurno neće igrati protiv Kristal Palasa 11. kolu, ali da ne zna koliko će odsustvovati.

"I dalje imamo 11 zdravih igrača koji mogu da igraju, i to su sve jako dobri igrači, tako da ne treba previše plakati nad situacijom. NIje lako izabrati najbolji tim, ali i dalje naredujemo svakim mečom".

'Građani' su uspeli da materijalizuju rani crveni karton Krisa Smolinga, pošto je Serhio Aguero postigao jedini pogodak na Etihadu.

"Naši navijači su nam aplaudirali posle meča, što znači da vide da momci daju sve od sebe za boje i dres ovog kluba. Iako imamo mnogo problema s povredama, pogotovo u zadnoj liniji, videli ste kako je odigrao Majkl Karik na poziciji štopera, kao i mladi Padi Mekner. Tako da mislim da tu neće biti problema", dodao je Van Gal, "Rekao sam momcima da je njihova snaga i napor neverovatan. Kada pružite takav napor, onda morati biti veoma ponosni na sebe. Ali, na kraju nam je to donelo nula poena, a u fudbalu se računaju samo golovi. Malo je nedostajalo i da sa deset igrača dođemo do povoljnog rezultata...".

Mančester Junajted zabeležio je najgori start od sezone 1986/1987, a novi problem za 'Đavole' je povreda Roha.

"Iskočilo mi je rame, a kod takvih povreda nikada ne znate koliko će trajati oporavak. Moramo da sačekamo do ponedeljka, ali je sigurno da neće igrati protiv Palasa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve