Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2014.

22:20

Van Gal: Murinjo zna da je remi fer

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal rekao je da su ’crveni đavoli’ zaslužili remi sa Čelsijem i da veruje da bi se Žoze Murinjo složio sa njim.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Junajted i Čelsi su igrali 1:1 na „Old Trafordu“, a domaći tim je došao do boda golom Robina van Persija u nadoknadi vremena, pošto je londonski klub vodio od 53. minuta zahvaljujući Didijeu Drogbi.

Zaslužili smo gol. Mislim da i Žoze Murinjo to zna. Uvek je ista priča. Imali smo dosta šansi, ali ih nismo realizovali i Čelsi je postigao gol. Od tada smo imali teži posao jer Čelsi igra sa velikim posedom lopte, širi teren i mi onda moramo da trčimo i trčimo. Ali, deset minuta posle njihovog gola, mislim da smo našli svoju igru i zaslužili smo da postignemo gol, ali isto tako mislim da smo mogli i da pobedimo. Znam da to govorim posle gotovo svake utakmice, ali je to dobar znak jer je Čelsi vrhunski tim i u krajnjem slučaju smo bili jednaki“, istakao je Van Gal.

Junajted je protiv Čelsija igrao bez Radamela Falkaa i Fila Džonsa, koji su zaradili povrede.

Falkao je zaradio udarac na treningu i zato nije igrao, ali mislim da nije toliko strašna situacija. Što se tiče Džonsa, moraćemo da sačekamo, jer nije lako oporaviti ga“, naglasio je holandski stručnjak.

’Crveni đavoli’ trenutno drže osmo mesto na tabeli sa 13 bodova, deset manje od Čelsija, koji drži čelo.

Murinjo je, s druge strane, istakao da je sudija napravio veliki broj grešaka na štetu njegovog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve