Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2014.

20:32

Murinjo: Bio je penal nad Banetom

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je sudija Fil Daud napravio niz grešaka na utakmici sa Mančester Junajtedom, koja je završena rezultatom 1:1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Plavci’ su poveli golom Didijea Drogbe, a Daud je pokazao Branislavu Ivanoviću drugi žuti karton samo nekoliko minuta pre nego što je Robin van Persi doneo Junajtedu bod.

Sudija se takođe nije osvrtao na proteste srpskog fudbalera za penal, kada ga je Kris Smoling sprečio da prihvati loptu u šesnaesteracu.

I iako Murinjo nije želeo da komentariše da li je Ivanović opravdano isključen, istakao je da su Daud i njegovi pomoćnici napravili nekoliko namernih grešaka.

Ne bih želeo da pričam o drugom žutom kartonu, jer bih u tom slučaju morao da prođem kroz mnoge stvari. Ali, penal na Ivanoviću, veliki broj kartona, faulovi koje nije dosudio, bacanje ispred mene...“, istakao je Murinjo.

Posle remija na „Old Trafordu“, Čelsi ima četiri boda više od drugoplasiranog Sautemptona na čelu tabeke, a upitan da to prokomentariše, Murinjo je odgovorio:

Imamo mali prostor za sopstvene greške ili greške sudija“.

Murinjo se potom osvrnuo na igru svog tima i posebno je istakao sjajnu igru Drogbe.

Moj tim je odigrao fantastičnu utakmicu, nije lako igrati sa Mančester Junajtedom, koji je odigrao veoma kompaktno i pokušao je da nas uhvati u raskoraku. Imali smo dobru kontrolu nad utakmicu i mogli smo da postignemo još neki gol, tako da sam zadovoljan igrom svojih igrača. Drogba je odradio toliko, a uopšte nije mogao da trenira. Način na koji nam je pružio sve na terenu tokom 90 minuta me čini srećnim. Moj tim je bio toliko dobar, da je teško pričati individualno o igračima“, naglasio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve