Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2014.

19:38

Nikolić: Nismo zaslužili poraz

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle poraza od Jagodine sa 1:0 da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Posle niza od osam pobeda, ’crno-beli’ su prvi put poraženi ove sezone u Jelen Superlige, a bolja od njih bila je Jagodina golom bivšeg igrača Partizana Vladimira Jovančića.

Nismo zaslužili da izgubimo, 95 odsto utakmice smo igrali na njihovoj polovini, oni su se branili. Imali smo prilika, Grbić je imao neverovatnu šansu, a Drinčić stativu. Oni su, ja mislim, iz jedinog šuta dali gol, ali to je bilo njihovo opredeljenje i oni su iskoristili jednu grešku naše odbrane“, rekao je Nikolić.

Jagodina je tako prvi put slavila protiv Partizana, a takođe je dala prvi gol u međusobnim susretima sa ’crno-belima’.

Nije bilo toliko loše koliko je rezultat loš za nas, mislim da sam objektivan i smatram da ni po jednom parametru nismo zaslužili poraz“, naglasio je trener ’crno-belih’, „Nisam ja nezadovoljan igrom, već samo izdanjem nekih pojedinaca. Propuštamo da pravimo faulove na centru i onda primimo gol, mozete da pretpostavite na koga sam ljut, jer je mnogo lopti ulazilo u šesnaesterac“.

Partizan u sredu igra odloženi meč sedmog kola sa OFK Beogradom, a narednog vikenda dočekuje lidera Jelen Superlige Vojvodinu.

Imamo prilike da se posle meča sa OFK Beogradom vratimo na vrh, a onda nam dolazi Vojvodina. Ovo nije kriza, tek je prvi poraz u domaćem prvenstvu. Ako dobijemo u sredu i nedelju onda to nije kriza. Ako ne pobedimo onda možemo da pričamo o krizi“, rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve