Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.10.2014.

21:10

Za Bešiktaš od 800 do 1.800 dinara

Prodaja ulaznica za utakmicu između Partizana i Bešiktaša počeće u utorak na blagajnama stadiona u Humskoj, a prodavaće se po ceni od 800 do 1.800 dinara.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Karte za utakmicu trećeg kola Grupe C Lige Evrope (četvrtak, 21.05) moći će da se kupe na blagajnama od 10h do 18h, a na dan utakmice od 10h do početka susreta.

Ulaz za južnu tribinu koštaće 800 dinara, za bočne delove istoka i zapada 1.200, dok će za centralne delove navijači morati da izdvoje 1.800 dinara.

Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po kupcu, uz obavezno pokazivanje ličnog dokumenta sa slikom na uvid.

Odlukom Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog isticanja antisemitskog transparenta na meču s Totenhemom u prvom kolu Lige Evrope, Partizan je kažnjen pražnjenjem sektora "K" na južnoj tribini, pa je kapacitet stadiona smanjen za 1.320 mesta.

Navijači koji već imaju kupljene karte za sektor "K" za predstojeću utakmicu, moći će sa njom da uđu na ostale sektore južne tribine.

Ulaznice za meč Partizan – Bešiktaš se već nalaze u prodaji van Beograda. Navijači do karata mogu da dođu u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Šapcu.

Utakmica trećeg kola Grupe C Lige Evropa između Partizana i Bešiktaša igraće se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve