Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

23:59

Lampard propušta meč sa CSKA

Fudbaler Mančester sitija Frenk Lampard najverovatnije će propustiti predstojeću utakmicu sa ekipom CSKA iz Moskve u Ligi šampiona zbog povrede.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Mančester Siti je u subotu pobedio Totenhem sa 4:1, a tokom prvog poluvremena Lampard je na nosilima iznet sa terena zbog povrede butnog mišića.

Lampard će se podvrgnuti lekarskim pregledima, posle kojih će biti utvrđeno koliko je povreda ozbiljna, ali najverovatnije neće igrati protiv CSKA u utorak, u utakmici trećeg kola Grupe E u Ligi šampiona.

"Frenk je povredio mišić. Posle sutrašnjih pregleda će situacija biti jasnija, ali kako sada stvari stoje, neće putovati u Rusiju", rekao je trener Sitija Manuel Pelegrini.

Lampard je ovog leta posle 13 godina otišao iz Čelsija i potpisao za Njujork Siti, koji ga je prosledio na pozajmicu među ’Građane’

On će se krajem godine vratiti u Njujork, na pripreme ekipe za početak nove sezone u MLS ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve