Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

22:37

Lazović: Imali šanse, kaznili nas

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović smatra da njegov tim može da žali za šansama koje je propustio u večitom derbiju, za šta je na kraju kažnjen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su proputili 2-3 gol prilike u prvom poluvremenu, da bi na kraju izgubili od Partizana golom Nikole Drinčića iz slobodnog udarca.

"Možemo da žalimo za propustenim šansama, kaznili su nas u drugom poluvremenu, plašili smo se slobodnih udaraca i tako i primili gol. Dokle god postoje šanse, mi verujemo u njih", rekao je Lazović.

Bivši igrač Partizana, a sada uzdanica Zvezde, Miloš Bosančić, ponovio je reči svog saigrača.

"Igrali smo jako dobro u prvom delu meča, žao mi je što nismo nastavili u tom ritmu, ne znam šta je razlog tome. Idemo dalje, ima još dosta da se igra", rekao je Bosančić.

Slovenac Nejc Pečnik je na ovom meču bio primoran da igra desnog beka, a ističe da je njegov tim nadigran u drugom poluvremenu.

"U drugom poluvrmenu su nas iznenadili dugim loptama, posle ovog poraza treba da se saberemo i okrenemo narednim utakmicama. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Nismo smeli da izgubimo ovu utakmicu bez obzira na sve", rekao je Pečnik.

Zvezda sada zaostaje četiri boda za Partizanom i ima utakmicu više. U sledećem kolu dočekuje Donji Srem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve