Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

22:22

Saša Ilić: Ništa nije gotovo

Kapiten Partizana Saša Ilić ističe da je pobeda u derbiju velika stvar za Partizan, ali da ništa ne rešava u JSL.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli su sjajnim golom Nikole Drinčića savladali Crvenu zvezdu i stekli četiri boda prednosti uz meč manje u odnosu na najvećeg rivala.

"Evrogol je rešio derbi, izuzetno bitna pobeda, značiće nam u nastavku prvenstva, ali ništa nije gotovo. Na njihovu žalost, a na našu sreću Zvezda je propustila šanse preko Jovića. U nastavku smo bili bolji i pobedili", rekao je Ilić.

Petar Škuletić bio je najzapaženiji u timu Partizana u Humskoj 1, imao je 5-6 sjajnih šansi, ali nije uspeo da savlada Predraga Rajkovića.

"Nije me hteo gol, ali ne žalim. Živeo sam za pobedu u derbiju, to mi se ostvarilo. Sada imamo veliku bodovnu prednost, ali i obavezu da je uvećemo u zaostaloj utakmici protiv OFK Beograda", poručio je Škuletić.

Zvezda je u prvom poluvremenu imala dve-tri sjajne šanse, ali su štoperi Partizana u nastavku odigrali fantastično.

"Moj prvi derbi kakav se samo poželeti može. Nervozno smo ušli u meč, ali smo u nastavku ziagralo bolji od rivala i gol je došao kao nagrada. Mogli smo i ubedljivije da pobedimo, ali trijumfu se ne gleda u zube", rekao je mladi defanzivac Lazar Ćirković.

partizan u četvrtak dočekuje Bešiktaš u trećem kolu Lige Evrope, a već za vikend ga očekuje teško gostovanje Jagodini u desetom kolu JSL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve