Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

17:48

Real petardom najavio 'El Klasiko'

Fudbaleri madridskog Reala na ubedljiv način su najavili predstojeći ’El Klasiko’, pošto su a 5:0 protutnjali kroz Valensiju i pobedili Levante.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Real je tako napravio odličnu uvertiru pred najveći španski derbi sledeće nedelje u kom će dočekati Barselonu na ’Santjago Bernabeu’.

Madriđani su se tako, bar na 24 sata popeli na drugu poziciju na tabeli, sa bodom više od Valensije koja igra u nedelju.

Levante je ostao tik iznad zone ispadanja sa pet bodova.

Utakmica u Valensiji dobila je očekivani tok već u 13. minutu, kada je sudija poklonio penal Realu, posle starta jednog odbrambenog igrača na Čičarito.

Očigledno je da je defanzivac domaćih odneo prvo loptu, ali to nije mnogo zanimalo Ronalda koji je bio precizan sa bele tačke.

U 38. minutu bilo je 2:0 za goste, posle jedne duže akcije Meksikanac je sačekao centaršut Hamesa Rodrigesa i glavom sproveo loptu u mrežu.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a na isteku sata igre Ronaldo je postigao svoj drugi gol na meču, ukupno 15. na osmoj prvenstvenoj utakmici. Uzeo je loptu na levoj strani i nanizao nekoliko igrača, pre nego što je rutinski savladao Dijega Marinja.

Pet minuta kasnije ponovo se zatresla mreža Levantea, Rodriges je prihvatio odličnu loptu Krosa i posle prijema grudima uhvatio volej u padu sa nekih 12 metara.

Konačan rezultat postavio je Isko u 82. minutu.

Primera, osmo kolo:
Subota:
Levante – Real Madrid 0:5
18.00 Atletik Bilbao – Selta
20.00 Barselona – Eibar
22.00 Kordoba – Malaga

Nedelja:
12.00 Atletiko Madrid – Espanjol
17.00 Deportivo – Valensija
19.00 Elče – Sevilja
21.00 Viljareal – Amerija

Ponedeljak:
20.45 Real Sosijedad – Hetafe

Petak:
Granada – Rajo Valjekano 0:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve