Albanci krili dron u svlačionici

Albanski fudbaleri sakrili su letelicu koja je nosila zastavu ’Velike Albanije’ u svojoj svlačionici pošto su napustili teren stadiona Partizana, piše "Sport".

JTIzvor: B92, Sport
Podeli

Delegat Hari Bin dva sata je tražio od Albanaca da iz svlačionice iznesu jedan od dva krunska dokaza prekida meča sa Srbijom.

Jedan od fudbalera albanske reprezentacije sa sobom je poneo dron u opštem metežu koji je nastao na terenu posle prekida, ali niko u gostujućem timu nije želeo Binu da izađe u susret.

Međutim, na slikama se jasno vidi da dron za sobom vuče jedan od navijača koji je utrčao na teren, a među kojima je bio i ozloglašeni Ivan Bogdanov.

Drugi krunski dokaz, zastava ’Velike Albanije’, zbog koje je utakmica i prekinuta, završila je u kancelariji delegata.

Utakmica, koja je trebalo da bude odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta je u 41. minutu, posle skandalozne provokacije Albanaca, optež meteža na terenu i tuče koja je usledila.

Do prekida je došlo kada je letelica na daljinsko upravljanje nosila zastavu ’Velike Albanije’, sudija je zaustavio igru, da bi zastavu uhvatio Stefan Mitrović, kojeg su potom napali igrači Albanije. I navijači su uleteli na teren, pa je sudija Martin Etkinson odveo igrače u svlačionicu, a posle skoro sat vremena meč je i zvanično prekinut.

Šta se nalazi na zastavi koju je nosio dron možete da pročitate u posebnoj vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu