Milan: Esijen nema ebolu

Fudbalski klub Milan demantovao je u nedelju da je igrač tog kluba Mikael Esijen zaražen virusom ebole.

ĐNIzvor: B92, Beta Bali
Podeli

Nekoliko medija je ovog vikenda objavilo informaciju da je Esijen zaražen virusom ebole, pa je klub saopštenjem to demantovao i naveo da su te tvrdnje potpuno bez osnova.

Dejli Tajms Nigerija je objavio tu informaciju, a čak je citirao i predstavnika za štampu Milana Rikarda Kolija, ali je klub naveo da on to nikada nije izjavio.

"Ovo je veliki šok za sve nas u klubu, ali mi smo optimisti kada je Esijen u pitanju. On je veoma jaka osoba, a ebola je otkrivena u ranoj fazi. Esijen je u rukama stručnjaka i sve bi trebalo da bude u redu", reči su koje je afrička štampa pripisala Koliju.

Esijen je trenutno sa reprezentacijom Gane, koja je juče odigrala 1:1 sa Gvinejom u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Fudbal

Albanija – tvrdo i grubo

Utisci od jučerašnjeg remija nisu se ni slegli, a sportska redakcija B92 nastavlja sa predstavljanjem protivnika u kvalifikacijama - druga na redu je Albanija.

Fudbal nedelja 12.10. 18:12 Komentara: 0

FSS: Bez Albanaca u Humskoj

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov rekao je da navijači Albanije definitivno neće moći da prisustvuju utakmici sa Srbijom u Beogradu.

Fudbal nedelja 12.10. 12:36 Komentara: 56
strana 1 od 2 idi na stranu