Đurovski: Veliko bravo za igrače

Selektor Makedonije Boško Đurovski čestitao je svojim igračim na igri uprkos porazu od Ukrajine u Lavovu 1:0.

AKIzvor: B92 Makedonija
Podeli

Makedonci su poraženi drugi put u tri meča, pa imaju tri boda manje od lidera grupe C Slovačke i Ukrajine.

"Veliko bravo za igrače. Moram da iskažem zadovoljstvo načinom na koji su se suprotstavili Ukrajini. Pokazali smo kvalitet, a u budućnosti će nam biti potrebni još samo hrabrost i strpljenje da ostvarimo uspeh. Cela Makedonija mora da veruje u ove momke i podrži ih", rekao je Đurovski.

Đurovski smatra da je njegov tim oštećen u Lavovu za penal.

"Ne želim da komentarišem suđenje, ali mislim da je bio penal nad Abdurahimom u drugom poluvremenu. Bili smo rezervisani na startu meča zbog atmosfere na stadionu, bila je divna. Ali smo polako ušli u ritam i stvorili mnogo šansi. Šteta što ih nismo realizovali", istakao je selektor Makedonije.

Đurovski je nekoliko puta zahvalio Ukrajincima na gostoprimstvu i sjajnom atmosferi na stadionu, te istakao da će UEFA verovatno kazniti njegov savez zbog pirotehnike navijača Makedonije.

U sledećem kolu Makedonija dočekuje lidera grupe Slovačku, 15. novembra u Skoplju.

Fudbal

Albanija – tvrdo i grubo

Utisci od jučerašnjeg remija nisu se ni slegli, a sportska redakcija B92 nastavlja sa predstavljanjem protivnika u kvalifikacijama - druga na redu je Albanija.

Fudbal nedelja 12.10. 18:12 Komentara: 0

FSS: Bez Albanaca u Humskoj

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov rekao je da navijači Albanije definitivno neće moći da prisustvuju utakmici sa Srbijom u Beogradu.

Fudbal nedelja 12.10. 12:36 Komentara: 56
strana 1 od 2 idi na stranu