Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2014.

23:48

Čeh: Ako budem grejao klupu...

Iskusni golman Čelsija Petr Čeh rekao je da će potražiti novo rešenje po pitanju karijere ukoliko i dalje bude bio rezervna opcija Žozea Murinja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jedan od najboljih svetskih golmana ove sezone nije u prvom planu menadžera, koji forsira Tiba Kurtou pošto se Belgijanac vratio na „Stamford Bridž“ sa pozajmice u madridskom Atletiku.

Nisam razovarao ni sa kim, ali mislim da u klubu svi dovoljno dobro znaju da trenutna situacija definitivno nija onakva kakvom je ja zamišljam. Sa Evropskim prvenstvom i reprezentacijom na umu, nemam vremena da sedim na klupi i ne igram. Ukoliko moja situacija ne bude poboljšana, onda ću morati da je razrešim“, rekao je Čeh.

Čeh, koji će u petak braniti za nacionalni tim protiv Turske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, odigrao je za Čelsi samo jednu utakmicu ove sezone zamenivši povređenog Kurtou u prvom poluvremenu protiv Arsenala u nedelju.

32-godišnji Čeh je jedan od najzaslužnijih za uspehe ’plavaca’ poslednjih sezona, a mrežu kluba sa „Stamford Bridža“ brani od 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve