Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2014.

20:57

Lam: Ne otpisujte Borusiju

Kapiten minhenskog Bajerna Filip Lam priznao je da on i saigrači nisu očekivali veliku krizu u koju je dospeo aktuelni vicešampion Borusija Dortmund.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Posle sedam odigranih kola u Bundesligi Bajern na čelu tabele već ima četiri boda prednosti nad najbližim pratiocima Hofenhajmom i Borusijom Menhengladbah. Klub iz Dortmunda je tek na 13. mestu sa deset bodova zaostatka.

Nismo očekivali da će Borusiju zadesiti takva kriza. Poslednjih godina bili su nam glavni konkurenti, ali ove sezone gube bodove i već su mnogo zaostali za nama. Nismo mislili da će biti toliko loši, međutim, ne treba ih otpisivati, još mogu da nas dostignu“, rekao je Lam.

Borusija je u problemima ponajviše zbog mnogobrojnih povreda koje su desetkovale ekipu trenera Jirgena Klopa.

Za sastav Borusije, u kojem sa uspehom nastupaju srpski internacionalci Neven Subotić i Miloš Jojić, zbog povreda trenutno ne mogu da konkurišu čak sedmorica igrača – Rojs, Gundogan, Mkitarjan, Blaščikovski, Sahin, Kirh i Šmelcer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve