Nova vest
Fudbal

Subota, 04.10.2014.

14:32

Nikolić: Da zadržimo prvo mesto

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegov tim čeka težak duel u Lučanima protiv Mladosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli u nedelju od 15 časova gostuju Mladosti u osmom kolu Jelen Superlige.

Partizan ima sve pobede u domaćem šampionatu i najefikasnija je ekipa u ligi.

"Utakmice posle evropskih gostovanja umeju da budu teške i neprijatne za igranje. Suština je da Partizan mora da nađe snagu sa fondom igrača koji ima i zadrži prvo mesto na tabeli", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Partizan je u četvrtak doživeo prvi poraz u sezoni, pošto je izgubio od grčkog Asterasa u gostima sa 2:0, u utakmici drugog kola Lige Evropa.

"Posle izvanredne serije od skoro 20 utakmica došao je i taj poraz, možda i u pravom trenutku, kao opomena pred nastavak takmičenja na svim drugim nivoima. Očekujem reakciju igrača da utakmicu dožive kao najvažniju i odlučno izadju na teren", istakao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da njegov tim ima "mnogo rovitih igrača" i da još ne zna kada će Miloš Ostojić, Nikola Drinčić i Darko Brašanac početi da treniraju.

"To nisu mali problemi i oni koji su zdravi moraće da izvuku stvarni maksimum u ovom trenutku, momenat je za to. Sve moramo da izdržimo, pogotovo sad u nedelju", rekao je on i dodao da je neizvestan nastup i Andrije Živkovića i Vladimira Volkova.

Prema Nikolićevim rečima, Mladost karakteriše veoma disciplinovana igra sa organizovanom defanzivnom igrom.

Utakmica osmog kola Super lige Srbije izmedju Mladosti i Partizana igraće se u nedelju od 15.00 u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve