Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.09.2014.

13:51

Nikolić: Ratnički protiv Asterasa

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je veliku borbu, ratničku utakmicu i pobedu njegove ekipe u Grčkoj protiv ekipe Asterasa u Ligi Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Partizan je u prvom kolu LE remizirao 0:0 sa Totenhemom, dok je Asteras igra 1:1 sa Bešiktašem u Istanbulu.

"Igru formiraju na strancima, uglavnom Argentincima, imaju kvalitet i uzuzetno su agresivni. Mi smo u dobrom ritmu, nećemo da se zadovoljavamo malim stvarima, iz skromnosti i u miru idemo u Grčku da igramo dobar fudbal i ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Nikolić

Trener Partizana istakao je da ključ utakmice protiv Asterasa leži u borbenosti.

"Nikad kao do sada moramo da dobijamo ničije lopte, Asteras "ratuje" svih 90 minuta i čeka svoju šansu. Pokušaćemo da se "potučemo" sa njima na terenu. Ako ne verujemo u velike ciljeve, ne možemo ni da ih ostvarimo", poručio je Nikolić.

On je dodao da crno-beli imaju određene zdravstvene probema koje rešavaju u hodu.

"Nikola Drinčić ima sličnu povredu kao Nejmar na Mundijalu, samo blažeg inteziteta. Juče je odradio kvalitetan trening, ali ne sa ekipom, već individualno i očekujem ga u avionu za Grčku. Vladimir Volkov je juče prvi put trenirao sa timom, dok je Branko Ilić imao problem sa virusom, ali kod njega je već danas bolja situacija", rekao je Nikolić.

Novinare je interesovala i situacija oko štopera Nikole Vujadinovića, koji trenira sa ekipom iz Humske.

"On trenira sa nama, imamo kvalitetan odnos, ako su njegove dobre izjave o Partizanu pokazatelj da možemo da napravimo saradnju, onda ću ja da budem srećan", kazao je Nikolić.

Crno-beli će zbog suspenzije UEFA opet igrati bez svog najboljeg strelca Petra Škuletića.

Utakmica drugog kola C grupe Lige Evrope Asteras – Partizan igra se u četvrtak od 21.05 u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve