Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

22:19

Nikolić: Sada smo sami na vrhu

Trener Partizana Marko Nikolić kaže da je bilo propusta u igri u pobedi nad Čukaričkim, ali da će on javno samo hvaliti svoje fudbalere jer “oni nose ovaj tim".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Bilo je propusta u igri, ali to su stvari koje će biti rečene u kući, a u javnosti samo pohvale. Čestitam igračima na još jednoj pobedi. Sada smo sami na prvom mestu posle dužeg vremena", rekao je Nikolić.

Partizan je pobedio sa 4:2 u meču u kome su viđena dva preokreta. Čukarički je za minut u završnici prvog poluvremena preokrenuo sa 1:0 na 1:2.

"Znamo mi dobro šta se dogodilo, ali pošto su ovi momci jedna familija i nose klub na svojim leđima na fantastičan način, ni reč kritike javno, a razgovaraćemo tamo gde treba. Ovi momci su nastavili jednu izuzetnu seriju efikasnosti i pobeda", rekao je Nikolić.

On je ocenio da Partizan zaslužuje veću podršku navijača, kojih je večeras bilo oko 5.000.

"Želim da zahvalim svakom navijaču koji je večeras došao ponaosob. Tim koji je ušao u grupnu fazu Lige Evropa zaslužuje veću podršku od ove koju je imao sada".

Trener Čukaričkog Vladan Milojević, kome je ovo bio prvi poraz, rekao je da su mu pomešani utisci.

"Rekao sam pre utakmice da ne odustajemo od našeg stila. Došli smo ovde da se nadmećemo sa Partizanom. Nisu nam napravili neki problem. Poklonili smo im četiri gola, dali dva i pogodili još dve stative, ali presudio je njihov individualni kvalitet", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve