Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

21:03

Rajevac ponovo selektor Gane

Srpski stručnjak Milovan Rajevac neočekivano je postao selektor Gane, jer je dosadašnji selektor Kvasi Apija sporazumno raskinuo ugovor.

Izvor:

Autor:

Default images

Rajevac je prvobitno trebalo da obavlja funkciju savetnika u stručnom štabu, ali se situacija promenila posle razgovora na relaciji Savez–selektor.

Detalji ugovora i dužina saradnje biće poznati posle vikenda, kada se Savez bude dogovorio o uslovima raskida saradnje sa selektorom koji je odveo 'Crne zvezde' na Mundijal u Brazil.

Ovo će biti povratak stručnjaka sa obronaka Zlatibora na mesto najvećeg useha, jer je Gana pod njegovim vođstvom stigla do osam najboljih reprezentacija sveta na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi 2010. godine. Iste godine, doveo je Ganjane do finala Kupa Afričkih nacija.

Posle otkaza u Gani, zbog nesuglasica sa Savezom, radio je kratko u Al-Ahliju i Kataru, dok je pre toga predvodio, između ostalih, Železnik, Vojvodinu i Borac iz Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve