Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

19:26

"Staridž nije morao da se povredi"

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da se napadač tima sa Enfilda povredio i da će pauzirati tri nedelje.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Severni Irac na klupi Liverpula izjavio je da je smatra da je ta povreda mogla biti sprečena da su u reprezerezentaciji drugačije postupali sa igračima.

„Razočaran sam jer mislim da je povreda mogla da se spreči. Mislim da reprezentacija i klub imaju različite strategije, brzim igračima poput njega, Velbeka i Sterlinga treba više vremena da se oporave“, rekao je Rodžers.

Osim Danijela Staridža na reprezentativnoj utakmici povredio se i Emre Džan koji će odsustvovati čak šest nedelja, a Rodžers je pričao i o ostalim povređenim igračima u svom timu.

Adam Lalana je spreman, Džo Alen još uvek ima problema sa kolenom dok je situacija sa Rikijem Lambertom sve bolja. Ako ne počne meč sa Aston Vilom sigurno će startovati protiv Midlzbroa u Liga kupu“, izjavio je Rodžers.

Liverpul je u prva tri kola Premijer lige ostvario dve pobede i jedan poraz, a sledeći meč igraju u petak od 18:30 časova kada na svom terenu dočekuju Aston Vilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve