Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

19:14

Albanci koštali Benta posla

Paula Benta, selektora Portugalije, posla je koštao poraz njegove selekcije od reprezentacije Albanije u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor:

Autor:

Default images

Osim poraza u kvalifikacijama za EURO, Bentu se na dušu stavlja i očajan nastup nacionalnog tima na Mundijalu u Brazilu, koji je završen još u grupi.

Portugalci i Albanci, koji se nalaze u grupi I zajedno sa Srbijom, Danskom i Jermenijom, odigrali su meč prvog kola u nedelju u Lisabonu, a Albanci su slavili posle sjajnog volej udarca Bekima Baljaja u 52. minutu.

"Bele maramice (nešto čime navijači vole da se koriste kada izražavaju svoje nezadovoljsto trenerom) su nešto potpuno normalno u fudbalu. Moramo da poštujemo odluke i izbore naših navijača i da pokušamo to da ispravimo i nastavimo dalje. Utakmica nije išla onako kako smo želeli, ali ", rekao je Bento posle poraza.

Na sajtu Fudbalskog saveza Portugala navodi se da je došlo prekida saradnje između selektora i nacionalne kuće fudbala, na inicijativu Saveza.

Bento, nekadašnji zadnji vezni Sportinga, Benfike i Ovijeda, nastupao je 35 puta za nacionalni tim, dok je poverenje na klupi dobio 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve