Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

18:32

Roho: Verujem u Van Gala

Pojačanje Mančester Junajteda iz lisabonskog Sportinga Markos Roho smatra da je Luj van Gal sklopio ekipu koja može da vrati klubu staru slavu.

Izvor:

Autor:

Default images

Argentinac je stigao u Junajted krajem avgustva, za sumu od 20 miliona evra, ali nije imao priliku da debituje jer je imao problema oko dobijanja radne dozvole na Ostrvu.

Sjajni defanzivac je u rodnoj Argentini napravio glupost prilikom pijanstva, pa je tužba komšije mogla da ga košta dolaska na Old Traford. Ipak, uspeo je da sredi sve probleme sa dosijeom i dobije potrebne papire.

"Ovo je ogroman korak u mojoj karijeri, kao i u mom životu. Presrećan sam što ću imati priliku da igram u jednom u najboljih klubova na svetu", rekao je Roho. "Ovde ima nekoliko sjajnih igrača, ali treba treneru dati vremena da od nas napravi ekipu. S druge strane, verujem u svoje saigrače i inteligenciju menadžera, pa sam siguran da će dobre stvari pratiti odličan rad".

Posle Roha, 'Đavoli' su doveli još tri pojačanja. Sa Anhelom di Marijom oboren je rekord Premijer lige, ubrzo je stigao i Dejli Blind iz Ajaksa, da bi poslednjeg dana prelaznog roka odjeknula još jedna 'bomba' – jer je Radamel Falkao Garsija došao iz Monaka na jednogodišnju pozajmicu.

"Di Marija poseduje ogroman kvalitet. Veoma je 'oštar' sa loptom, brz, a kao takav može mnogo da pomogne u napadu iz druge linije", dodao je Roho.

Međutim, najtrofejniji engelski klub nije uspeo u prva tri meča da stigne do trijumfa, a sa Di Marijom u timu odigrali su samo 0:0 u Burnliju.

"Ekipa ima nekoliko dobrih napadača. Ali, Falkao je neko ko će uvek biti u blizi peterca i biti najveća opasnost po gol. On je takav, poseduje neverovatan instinkt, ne propušta mnogo prilika", zaključio je Roho.

Da li će Mančester Junajted doći do prve pobede saznaćemo u nedelju popodne – posle gostovanja QPR na 'Teatru snova'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve