Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

15:39

Žoze: Pep, da uživaš, imao bi kosu

Rat Žozea Murinja i Pepa Gvardiole se nastavlja, iako ni jedan ni drugi više ne rade u španskom fudbalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši treneri Real Madrida i Barselone novu rundu svađe započeli su na samitu UEFA u Nionu, a za sada poslednji udarac zadao je portugalski stručnjak.

Gvardiola je u Nionu predložio da bi visina trave na terenima trebalo da bude 1,5 centimetara visoka umesto sadašnjih 3 centimetra.

Murinjo je navodno na to reagovao rekavši: „Svako ima svoj stil igre i to treba poštovati. Fudbal može da bude spektakularan na više načina“, i izazvao Gvardiolu: „Lepota fudbala zavisi od trenera. Meni deluje da Murinjo preferira rezultat u odnosu na spektakl. Znam da je njemu samo to važno", odgovorio je Španac.

Tu se rasprava nadvodno završila u Nionu, ali je u sredu nemački Bild objavio novu Murinjovu izjavu: „Ako uživate u onome što radite, onda ne ćelavite. On je oćelavio. Gvardiola ne uživa u fudbalu“, rekao je Murinjo u svom stilu.

U svakom slučaju za ljubitelje fudbala bi bilo dobro da žreb Lige šampiona spoji Bajern i Čelsi u nokaut fazi, kako bi dobili novi duel dva bez dileme sjajna trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve