Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.09.2014.

16:58

Falkao izbegava Ligu šampiona

Radamel Falkao je bez dileme jedan od najboljih svetskih napadača, ali Kolumbijac ponovo neće igrati u najjačem takmičenju na svetu – Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvuči neverovatno, ali momak koji je poslednja tri kluba za koja je igrao koštao preko 100 miliona evra, poslednji put je Ligu šampiona igrao 2010. sa Portom.

Falkao je u utorak rano ujutro prešao iz Monaka u Mančester junajted i tako ponovo izbegao igranje u Ligi šampiona u kojoj učestvuje francuski klub.

On je prethodnih sezona bio poznat kao kralj Lige Evrope koju je osvojio dva puta sa Portom i Atletiko Madridom, a sada neće čak igrati ni u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju pošto Junajted nije izborio evropski fudbal prošle sezone.

Zvuči neverovatno, ali poslednji put kada je Kolumbijac igrao Ligu šampiona čuvar mu je bio Sol Kempbel u Arsenalu. Ukupno, Falkao je do sada u karijeri odigrao samo osam mečeva Lige šampiona (sve za Porto) i bio je prilično uspešan postigavši četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve