Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.08.2014.

20:30

"Momci igrali najbolje što mogu"

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je posle pobede nad Nefčijem da su fudbaleri odigrali najbolje što mogu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crno-beli su sa 2:1 u Bakuu, nakon 3:2 u Beogradu, izborili novu jesen u Evropi, osmi put u poslednjih deset sezona.

"Četiri pobede u šest utakmica u Evropi je lep rezultat. Momci su igrali najbolje što mogu, prvi su u prvenstvu, nikakav medijski spin to ne može da promeni. Činjenica su rezultati, da smo prvi", rekao je Nikolić.

Partizan se namučio i u Azerbejdžanu, ali je na vreme poveo, odoleo naletu rivala nakon izjednačenja, te u finišu potvrdio pobedu.

"Borili smo se, igrali pametno, priveli poluvrme kraju. Primili smo gol iz gužve, ali smo ulaskom Saše Ilića ponovo dobili punu kontrolu. Imali smo i ranije prilike da damo drugi gol, na kraju smo ga davali dugo. Čestitam momcima, bili su pravi", istakao je Nikolić.

Crno-belima nije bilo nimalo prijatno u Bakuu u prethodna dva dana, prvo im je kamenovan autobus, a na poluvremenu igrači nisu dobili vodu da se osveže.

"Sve što se dešavalo bio je motiv vise za nas. Ja sam se zahvalio ljudima iz kluba,sportski su čestitali posle utakmice. Bili su fer i korektni", zaključio je trener Partizana.

Žreb grupa Lige Evrope je u petak u podne u Monaku, a Partizan će najverovatnije biti u trećem šeširu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve