Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.08.2014.

22:19

Varga: Ispunili oba cilja

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da su njegovi fudbaleri potpuno ispunili plan u pobedi nad Donjim Sremom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Imali smo dva cilja: da ostanemo na prvom mestu i da i dalje vodimo bitku, kao i da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u četvrtak. Svesno smo odmarali Nikolu Drinčića, Danka Lazovića, Sašu Ilića i Nikolu Ninkovića", rekao je Varga novinarima.

Partizan je pobedio sa 3:0 i ostao na prvom mestu tabele posle trećeg kola, ali je slabo igrao u prvom poluvremenu.

"Ispunili smo plan, mada možda nije tako izgledalo u prvih 30 minuta. Mučili smo se, nije bilo energije i dovoljno želje da se postigne taj gol, koji je ipak došao u 45. minutu i otvorio vrata pobedi. U drugom poluvremenu je bilo bolje i jedino pitanje je bilo sa kojom razlikom ćemo pobediti", rekao je Varga.

Ninković je posle meča sa Nefčijem u Ligi Evropa rekao da je jedan deo navijača "dresiran" i da dolazi na stadion da "laje", tako da su novinari tražili od Varge da razjasni da li je bio "svesno odmaran", ili je bio možda kažnjen zbog toga.

"Ima i jednog i drugog da budem iskren, ali takav je dogovor bio i mislim da će mu ova pauza koristiti. Naravno, u konkurenciji je za sastav za Nefči", rekao je Varga.

Partizan u četvrtak u Bakuu igra revanš meč baraža sa Nefčijem.

Trener Donjeg Srema Nenad Vanić ocenio je da je rezultat previsok.

"Jedino rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, jer mislim da je previsok. Partizan posle trećeg gola imao još neke šanse za 4:0, ali to bi već bilo katastrofalno za nas. Neću da kažem da je prvi gol odlučio, ali je okrenuo tok utakmice. Do 46. minuta smo imali aktivan rezultat, a posle tog gola igrači su bili deprimirani i trebalo im je vremena da se vrate", rekao je Vanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve