Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.08.2014.

18:00

Di Marija u Junajtedu za 75+15 mil.

Mančester Junajted i Real Madrid dogovorili su transfer Anhela di Marija sa Santjago Bernabeua na Old Traford za 75+15 miliona evra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Junajted će Realu odmah platiti 75 miliona, a preostalih 15 u zavisnosti od učinka Argentinca u redovima "crvenih đavola".

Di Marija je odbio ponude PSŽ-a i Monaka u korist Junajteda gde će godišnje zarađivati 8 miliona evra i nositi mitski broj 7, koji su svojevremeno nosili Džordž Best, Erik Kantona, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo...

Očekuje se da transfer i ugovor Di Marije sa Junajtedom bude realizovan prvih dana naredne nedelje, te da Argentinac bude na raspolaganju Luju van Galu već za gostovanje Barnliju 30. avgusta.

Ovim transferom (75 miliona evra = 60 miliona funti) oboren je dosadašnji rekord Britanije koji je od januara 2012. godine držao Fernando Tores, kada je iz Liverpula prešao u Čelsi za 50 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve