Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.08.2014.

20:52

Lopes: Hvala Realu na svemu

Novi golman MIlana, Dijego Lopes zahvalio se svom bivšem klubu Real Madridu na "srećnom i divnom periodu" provedenom u španskoj prestonici.

Izvor:

Autor:

Default images

Lopes (32) je prošle godine osvojio sa timom titulu prvaka Evrope, iako nije branio u elitnom takmičenju, a tokom sezone imao je nekoliko zapaženih partija.

"Bilo je to veoma srećnih godinu dana za mene i jedino što mogu da uradim je da se zahvalim Real Madridu. S druge strane, oduševljen sam i činjenicom da postajem novi golman Milana", rekao je Lopes.

Lopes je počeo karijeru u Lugu, da bi se ubrzo preselio upravo u 'kraljevski klub'. Za sedam godina je upisao oko sto nastupa, što za prvi što za B tim, pre nego što se 2007. godine preselio u redove Viljareala. Posle pet godina u redovima 'Žute podmornice', odigrao je osam susreta u dresu Sevilje, da bi se konačno vratio u Madrid pred početak prošle sezone.

Iako je nekoliko puta otvoreno govorio o tome da nema nameru da napusti Madrid, dolazak Kejlora Navasa je to pretvorio u neminovnost.

"Nadam se da će ceo posao sa Milanom biti gotov u roku od 24 sata, takođe, ne postoje nikakvi problemi medicinske prirode", dodao je Lopes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve