Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.08.2014.

20:17

Inijesta: Suares je frustriran

Legendarni vezista Barselone Andres Inijesta otkrio je javnosti da je Luis Suares – "frustriran i umire za željom da debituje za Katalonce".

Izvor:

Autor:

Default images

Fantastični Urugvajac je ovog leta stigao u Španiju iz Liverpula za 88 miliona evra, ali će zbog susprenzije, zbog ujedanja Đorđa Kjelinija, moći da zaigra tek krajem oktobra.

"Pričao sam sa njim, frustriran je i umire za željom da počne svoju epizodu u Barseloni", rekao je Inijesta.

Ipak, postoji mogućnost da se Suares nađe na terenu već krajem avgusta, pošto je krajem prošle nedelje izneo svoju odbranu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Odgovor tog tela očekuje se tokom nedelje.

Jedan od najzaslužnijih igrača za dominaciju 'Blaugrane' i 'Furije' svetskim fudbalom, Inijesta ističe i velike kvalitete još jednog pojačanja – Ivana Rakitića.

"Njegovi kvaliteti me nisu iznenadili. Svi znamo koliko je dobar i srećni smo što je postao deo naše ekipe. On je psihički veoma jak, a može da dominira na obe strane terena", zaključio je Inijesta.

Ekipa Luisa Enrikea počinje sezonu 24. avgusta, kada na Nou Kamp dolazi ekipa Elćea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve