Nova vest
Fudbal

Petak, 08.08.2014.

20:19

Nikolić: Nije samo Trajković kriv

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je početak prvenstva uvek težak i da Voždovac zaslužuje poštovanje, ali da njegov tim mora da bude jak i da pobedi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Početak prvenstva je uvek težak i umnogome može da odredi dalji tok prvenstva. Nas čeka nezgodan raspored, pošto u prva četiri kola imamo tri gostovanja", rekao je Nikolić.

Takmičenje u Super ligi Srbije počinje za vikend, a Partizan će u prvom kolu igrati u nedelju od 17 časova protiv Voždovca, na stadionu Obilića.

"Očekujem neizvesnu utakmicu, a pobeda ne sme da dođe u pitanje. Posle utakmice sa Ludogorecom svi očekuju da vide naše slabosti, ali naše je da budemo jaki, da pokažemo zajedništvo", rekao je Nikolić.

On traži od njegove ekipe da uđe koncentrisano u meč.

"Voleo bih da budemo koncentrisani na Voždovac a ne na protivnika u Ligi Evropa. Ned'o bog da ne počeno prvenstvo onako kako se od Partizana očekuje. Moramo da budemo oprezi pred Voždovac i da mu posvetimo dužnu pažnju, naročito jer igramo na gostujucjhem terenu", rekao je Nikolić.

Partizan je u sredu eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, bolji je bio Ludogorec, ukupnim rezultatom 2:2. Tokom utakmice isključen je Branislav Trajković, a mediji su preneli da je on stavljen na transfer listu.

Nikolić to nije želeo da potvrdi, već je rekao da se razgovara o predzumanju daljih koraka i dovodjenju još jednog štopera, što je pozicija na kojoj Trajković igra.

"Radimo duže vreme na dovođenju štopera i očekujem realizciju toga najkasnije do kraja vikenda. To se ne radi zbog Trajkovića već zato što je to plan od ranije", rekao je Nikolić.

On je dodao da Trajković nije jedini krivac za eliminaciju od Ludogoreca.

"S Trajkovićem smo već razgovarali šta dalje u ovom prelaznom roku ali to nije pitanje kazne. Momci su dali sve od sebe, postojala je njegova krivica ali nije od jedini krivac već svi mi, a prvenstveno ja kao šef stručnog štaba", rekao je Nikolić.

Partizan je predstavio novog igrača Nenada Marinkovića. On je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača Partizana. Marinković je rekao da je njegov cilj osvajanje duple krune sa crno-belima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve