Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.08.2014.

23:40

Škuletić: Trajkoviću je najteže

Najbolji fudbaler Partizana u revanšu sa Ludogorecom Petar Škuletić ocenio je da bi njegov tim sigurno napravio preokret da je ostao kompletan.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ su igrali 2:2 sa šampionom Bugarske i tako su eliminisani u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a od kraja prvog poluvremena igrali su sa desetoricom igrača, pošto je Branislav Trajković dobio crveni karton jer je udario protivničkog igrača.

Da je Trajković ostao u igri, sigurno bismo preokrenuli, jer smo se taman vratili, bili u naletu i imali veliku podršku publike. Trajkoviću je najteže, svestan je da je napravio glupost“, rekao je novinarima Škuletić.

Miroslav Vulićević je ocenio da je eliminacija jako bolna za igrače vicešampiona Srbije.

Ovo je jako bolna eliminacija. Nismo izgubili nijednu utakmicu, a ispali smo. Mnogo smo im dopustili u prvih 20 minuta. Posle toga smo se vratili i malo nam je falilo da preokrenemo. Nema posustajanja, ostaje nam Liga Evropa, moramo ovo što pre da prebolimo“, rekao je Vulićević.

Vojislav Stanković je rekao da je slab početak mnogo koštao njegov tim.

Nismo počeli kako treba. Bili smo bojažljivi i primili smo dva gola, ali smo uspeli da se brzo vratimo. Verovali smo u pobedu, i ostaje žal. Sada treba da izvučemo pouke i vratimo se na pobednički kolosek. Isključenje nas je donekle omelo, ali smo i pored toga tražili svoje šanse“, rekao je Stanković.

Partizan i dalje ima šansu da izbori mesto u Evropi ove jeseni, pošto će igrati u baražu za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve