Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.08.2014.

23:24

Napoli bolji od Barse u Ženevi

Fudbaleri Napolija pobedili su Barselonu sa 1:0 u prijateljskom meču odigranom u Ženevi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Junak pobede italijanskog kluba bio je Blerim Džemaili koji je iz velike daljine volej udarcem savladao Klaudija Brava na njegovom debiju na golu Barselone.

Bravo je prethodno imao spektakularnu odbranu šuta Mareka Hamšika u prvom poluvremenu, ali je potom greškom poklonio pobedu Napoliju.

Gol Džemailija došao je pošto je Barselona praktično kontrolisala igru u Ženevi, a pored Brava u dresu katalonskog kluba debitovao je i Ivan Rakitić, koji je došao iz Sevilje.

S druge strane, iako je imala veći posed lopte, Barselona nije imala prava rešenja u napadu, dok su igrači Napolija bili odlični u odbrani.

Obojica trenera su iskoristili gotovo sve igrače koje su imali na raspolaganju, a do 75. minutu samo trojica igrača koji su bili među starterima su ostali na terenu.

Trener Barselone u Švajcarskoj nije mogao da računa na igrače koji su tek počeli da treniraju posle pauze od Svetskog prvenstva u Brazilu, između ostalih na Lionela Mesija i Nejmara. Brazilac je u utorak imao lekarske preglede, a u sredu je odradio i prvi trening od loma pršljena na meču sa Kostarikom na Mundijalu u domovini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve