Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.08.2014.

21:39

Gece: Moram da budem savršen

Fudbaler minhenskog Bajerna Mario Gece izjavio je da veruje da se od njega da očekuje da stalno igra savršeno.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

22-godišnji napadač se nije oglašavao još od finala Svetskog prvenstva u Brazilu, kada je Nemačkoj doneo titulu golom Argentini u produžetku.

I sada ističe da mora da pazi šta priča i kako se ponaša, zato što oseća da više nema pravo da napravi bilo kakvu grešku kako na terenu, tako i van njega.

Zaista mi je zanimljivo da se od mene očekuje da budem apsolutno savršen sve vreme. Zbog toga sada razmišljam dva puta pre nego što bilo šta kažem ili kako se ponašam. Ponekad kažete neke stvari kada ste uzbuđeni i tada uopšte ne razmišljate“, istakao je Gece.

Mladi Nemac ističe i da se raduje novoj sezoni u Bajernu i naglašava da želi da postane još važniji igrač u timu.

Želim da dobijem veću odgovornost, pokazao sam da mogu više. Znam da sam se dobro pokazao u teškim situacijama, uprkos mojoj mladosti. Na velikim utakmicama sam pokazao svoj talenat. Znam koje su mi vrline i one mogu da dođu do izražaja u teškim trenucima. Iako sam postigao gol u finalu Svetskog prvenstva, ja se sada radujem pripremama za novu sezonu“, naglasio je fudbaler Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve