Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

22:28

Bekam: Nedostaje mi Real

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Dejvid Bekam posetio je trening kamp šampiona Evrope prisetio se vremena provedenog u španskom klubu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Englez je svojevremeno bio član “Galaktikosa“, ekipe Real Madrida sastavljene od superzvezda poput Zidana, Figa, Ronalda...

“U Madridu je bilo neverovatno, učestvovao sam u specijalnoj sezoni, osvojili smo Primeru, ali ne mogu da zamislim kako je bilo ovim momcima kada su stigli do titule u Ligi šampiona. Srećan sam zbog Karla Ančelotija, predsednika i igrača“, rekao je Bekam.

Madridski klub je posle prošlosezonskog dovođenja Gareta Bejla sa 100 miliona evra nastavio sa dovođenjem kvalitetnih fudbalera, a za sada su stigli Toni Kros i Hames Rodriges.

Drago mi je zbog dovođenja Hamesa, on je fantastičan igrač, a tim je neverovatno pojačan. On je odlično odigrao Svetsko prvenstvo i postigao najbolji gol“, zaključio je Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve