Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

12:40

Lalatović: Planić pravo pojačanje

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je veoma zadovoljan debijem Bogdana Planića protiv mađarskog Vašaša.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zvezda je na pripremama u Sloveniji odigrala 1:1 sa Vašašom, Lalatović nije bio preterano zadovoljan, ali je pohvalio novo pojačanje.

Debitant u ’crveno-belom’ dresu Bogdan Planić imao je interesantnu utakmicu. Postigao je gol, a kasnije i zaradio crveni karton.

„Planić će sigurno za nas biti pojačanje, videlo se to u većem delu prvog poluvremena, postigao je lep pogodak, posle je napravio veliku grešku, možda i od velike želje, ali to ne sme da mu se dešava. U suštini veoma sam zadovoljan njegovim dolaskom i mislim da je pojačanje za Crvenu zvezdu“, rekao je trener Zvezde.

Lalatović je protiv Vašaša "koristio" dva tima, koji su igrali po 45 minuta. Situacija će biti drugačija na predstojećim mečevima sa Krškom i Hanoverom.

„Ova utakmica je i bila tako namenjena iz razloga što 28. i 29. imamo utakmice. Protiv Krškog će igrati ekipa koja je igrala drugo poluvreme, a protiv Hanovera će 90 minuta igrati ekipa koja je igrala prvo poluvreme. Posle toga, 30. jula ćemo imati prepodnevni trening i onda krećemo za Beograd. Trebalo je da bude drugog avgusta generalna proba u Sloveniji, ali smo se odlučili zbog utakmice 29. i zato što smo već dugo na pripremama da nam je potrebno da odigramo jednu utakmicu na našem stadionu, pred početak prvenstva, tako da ćemo 2. odigrati utakmicu zatvorenog tipa na Marakani“, zaključio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve