Nova vest
Fudbal

Petak, 25.07.2014.

21:51

B92: Kraj sage, Bosančić u Zvezdi!

Nakon višenedeljne neizvesnosti, Miloš Bosančić u subotu će i zvanično postati fudbaler Crvene zvezde, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

26-godišnji ofanzivni vezni, već nekoliko puta u poslednjih mesec dana nalazio se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu. Kako nezvanično saznajemo, taj poslednji korak i konačan dogovor, napravljen je u petak popodne, pa će se Bosančić priključiti svojim novim klupskim drugovima već u subotu u Sloveniji.

Bosančić će tako postati sedmo pojačanje FK Crevna zvezda u ovom prelaznom roku, okonjegovog dolaska "podigla se i najveća prašina" jer je činjenica da je bivši fudbaler Partizana bio veliki "kamen spoticanja" delu navijača crveno-belih.

Ipak, Bosančić koji nikada nije krio svoju navijačku pripadnost, sam je napravio i najveći korak ka dolasku u Ljutice Bogdana, činjenicom da se odrekao garantovanog ugovora sa ekipom Geongnama (nezvanično saznajemo da je u pitanju suma od preko 250 hiljada evra) samo da bi pokušao da zaigra za crveno-bele.

Dolazak nekadašnjeg velikog talenta srpskog fudbala, i fudbalera Čukaričkog, Libereca, Geongnama, pojačaće znatno konkurenciju u srednjem redu crveno-belih, koji je značajno oslabljen odlaskom pojedinih iskusnih igrača.

Vezni red pojačan je u petak i dolaskom Danijela Avramovskog, makedonskog reprezentativca i velike nade makedonskog fudbala. 19-godišnji vezni igrač potpisao je ugovor na tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve