Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.07.2014.

10:20

Remi Radničkog, stigao Đorđević

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su bez golova prijateljsku utakmicu sa Zetom u okviru priprema na Zlatiboru.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

“Real sa Nišave“ je imao nekoliko šansi za postizanje gola, međutim neprecizni su bili Milenković, Vasov i Đuričković, u prvom poluvremenu.

Nastavak je odigran po jakoj kiši, to su probali da iskoriste Pejčić i Ćulum, ali je golman crnogorskog tima bio siguran, jednako kao njegov kolega na suprotnoj strani Kesić, koji je u 68. minutu sprečio gotovo siguran gol Zete.

Igrali smo zadovoljavajuće, s obzirom na jaku kišu. Uz loš teren i malo grubljeg protivnika treba da budemo srećni što se niko nije povredio. Trudili smo se da ispoštujemo instrukcije trenera i generalno sam zadovoljan zalaganjem saigrača“, rekao je fudbaler Radničkog Ivan Pejčić.

Snage sa Zetom je prethodno odmerio još jedan učesnik Jelen Superlige Srbije, kruševački Napredak je poražen rezultatom 1:0.

U nastavku pripremnog perioda sa ekipom će biti Vladimir Đorđević, koji se posle devet godina vraća u matični klub. Nastupao je za brazilski Flumineze, Crvenu zvezdu i mađarski Đer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve