Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2014.

18:28

LŠ: Radović 2x, favoriti sigurni

Drugog dana trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona prolaz u dalji tok takmičenja obebedili su Aktobe, HJK, Malme, Steaua, Maribor i Legija.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Najubedljiviju pobedu ostvario je poljski predstavnik, koji je sa 4:0 savladao Sent Patriks u Irskoj, a dva od gola postigao je Miroslav Radović.

Fudbalerima Rabotničkog malo je nedostajalo da naprave preokret u Finskoj, ali je HJK ipak odoleo i sačuvao 2:1, dok je drugi predstavnik Skandijavije Malme sa 1:0 trijumfovao nad Ventspilsom.

Sigurnu pobedu ostvarila je i Steaua u duelu sa Stremsgudseom, rezultatom 2:0, a identičan broj golova bio je dovoljan Mariboru, za prolaz protiv Zrinjskog.

U utorak su takođe igrane utakmice kvalfikacija za Ligu šampiona, a srpski predstavnik Partizan se plasirao u dalje takmičenje pobedom nad Torshavnom u gostima od 3:1.

II kolo kvalifikacija za LŠ
Aktobe – Dinamo 3:0 (1:0)
HJK – Rabotnički 2:1 (0:0)
Ventspils – Malme 0:1 (0:0)
Steaua – Stremsgudse 2:0 (1:0)
Maribor – Zrinjski 2:0 (0:0)
Sent Patriks – Legija 0:5 (1:1)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve