Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.07.2014.

20:45

Karte za Ludogorec, a HB aktivan?

FK Partizan najavio je prodaju karata za 3. kolo kvalifikacija za LŠ iako crno-beli još nisu zvanično prošli drugu rundu!?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je dobio u prvom meču HB Torshavn 3:0, ali ako je nešto moguće u fudbalu to su neverovatni preokreti.

Međutim, marketing Partizana je očigledno uveren da revanš nije bitan faktor u fudbalu, da tim sa Farskih Ostrva nije Šamrok, pa nova senzacija nije moguća, te reklamira prodaju ulaznica za potencijalni duel sa Ludogorecom.

Cena karata je duplirana u odnosu na meč sa Torshavnom, jug i sever koštaju 600 dinara, bočni delovi istoka i zapada 1.200, a centralni 1.500 dinara.

Taj meč bi na programu trebalo da bude 6. avgusta od 20:45, ali crno-beli prvo moraju da završe posao na Farskim Ostrvima gde su otputovali tek u ponedeljak uveče. Meč se igra u utorak od 20h.

Svi koji kupe karte za potencijalnu revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u periodu od 23-30. jula (kada Partizan gostuje u Bugarskoj), ostvariće popust od 20%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve