Nikolić: Ne idemo na izlet

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će ići na pobedu i u revanšu sa HB Torshavnom sa Farskih Ostrva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio Torshavn sa 3:0, dok će se revanš igrati u utorak na Farskim Ostrvima.

"Protivnik je pokazao da je čvrsta ekipa i Partizan mora da vodi računa o rejtingu kluba i srpskog fudbala. Tražimo pobedu i bez obzira na rezultat iz prve utakmice ne idemo na Farska Ostrva na egzotičan izlet u severne krajeve", rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da će u revanš utakmici biti nekoliko promena u odnosu na prvi susret i dodao da se očekuje debi Branka Ilića. On je istakao da crno-beli treba da veruju u sebe kada se radi o uspešnom nastupu u evropskim takmičenjima.

"Treba da verujemo u sebe i promenimo ovu sliku koja ne izgleda baš lepo. Imam dosta poverenja u svoj tim i nikome se nećemo predati dok se ne izmerimo na terenu", kazao je Nikolić.

Partizanov potencijalni protivnik u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je bugarski Ludogorec, koji je prošle sezone eliminisao crno-bele, a Nikolić je naveo da još ne razmišlja o bugarskoj ekipi.

"Mislim samo na HB i očekujem da se tako ponašaju i moji igrači", dodao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Ludogorec je ozbiljna ekipa što su pokazali I njeni rezultati u poslednje dve sezone.

"Osvojili su nekoliko titula u bugarskom prvenstvu, imali su zapaženu ulogu u evropskim takmičenjima, prava su 'legija stranaca', mnogo je tu potrošenog novca, veoma su neprijatan tim", rekao je Nikolić.

Teren stadiona u Torshavnu prektiven je veštačkom travom, pa se fudbaleri Partizana zbog toga pripremaju u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije gde je ista podloga.

strana 1 od 2 idi na stranu