Nova vest
Fudbal

Subota, 19.07.2014.

09:10

Napredak za gol slabiji od Zete

Fudbaleri Napretka poraženi su od Zete minimalnim rezultatom u prijateljskoj utakmici u okviru priprema za narednu sezonu Jelen Superlige.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Jedini gol za crnogorsku ekipu postigao je Petar Orlandić u 45. minutu, a je trener Kruševljana Siniša Gogić nije bio nezadovoljan, uprkos porazu.

“Pripremne utakmice mi služe da vidim šta je dobro u timu, a šta treba ispraviti. Imali smo neiskorišćenih šansi, a uz adekvatno pojačanje, koje očekujem do kraja priprema, imaćemo odličnu ekipu za takmičenje u JSL“, rekao je Gogić.

Napredak je u prvoj utakmici na pripremama na Zlatiboru remizirao sa Zlatiborcem, a pre nekoliko dana je u klub stigao Aleksandar Vasiljević, doskorašnji defanzivac Voždovca.

Do kraja priprema Kruševljani će se sastati sa Spartakom, Metalcem i ekipom Mladosti iz Podgorice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve