Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.07.2014.

23:18

Nikolić: Nervozno, ali korektno

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa bila nervozna u utakmici protiv Torshavna u okviru drugog kola kvalifikacija za LŠ.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

“Crno-beli“ su slavili sa 3:0, a odličnu partiju pružio je Danko Lazović, upisao je dva gola i asistenciju za treći, koji je postigao Petar Škuletić.

“Za početak sezone, odigrali smo korektno, bili smo nervozni, ali to kao da je tradicija na našem stadionu. Moraćemo da menjamo to“, rekao je Nikolić.

Šef stručnog štaba srpskog vicešampiona je naveo da treba još rada kako bi ekipa postigla svoj maksimum.

“Iako smo u ranoj fazi dali gol, ušli smo u nervozu i nesigurnost do kraja poluvremena. Jednu pojavu moraćemo da iskorenimo u startu, sebičnost. U nastavku je sve bilo kako treba, žao mi što nismo dali još neki gol. Ovaj rezultat je dobar za nas, pogotovo ako vidimo druge večerašnje rezultate. Ipak, znamo da može bolje", dodao je Nikolić.

Revanš meč je na programu 22. jula, na Farskim Ostrvima.

Tako će biti drugačija utakmica, veštačka trava i drugačiji vremenski uslovi, ali to su samo izgovori za one koji nisu spremni“, zaključio je Nikolić.

Trener Torshavna Hedin Aškam bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe, bez obzira na poraz.

Ekipa je naporno radila, ali Partizan je fantastičan tim. Sledi nam revanš, pokušaćemo da pobedimo, ali smo svesni da će to biti teško. Verujem da ćemo igrati bolje, imamo teren sa veštačkom travom, ne znam da li je Partizan navikao na to“, rekao je Aškam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve