Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.07.2014.

17:20

Alves: U Barsi do kraja ugovora

Fudbaler Barselone Dani Alves naveo je da ne planira da napusti katalonski klub, bar do okončanja aktuelnog ugovora.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Brazilac je već nekoliko godina jedan od ključnih igrača Blaugrane, a s obzirom da je ušao u 32. godinu života, pominjala se mogućnost njegovog odlaska.

“Želim da završim ugovor koji sam potpisao... Srećan sam u Barsi, ovde sam doživeo mnogo sjajnih godina, iako poslednja nije bila jedna od njih, ali mislim da je vreme da se sada vrati na staro“, rekao je Alves.

Nekadašnji fudbaler Sevilje je sa Barselonom osvojio 16 trofeja, međutim neuspešna takmičarska 2013/14 za katalonski klub dovela je do toga da se naprave velike promene u timu, a nove se tek najavljuju.

“Moj cilj je da nastavimo dalje, imam ugovor, a posle njegovog okončanja odlučiću šta dalje. Sada ne želim da donosim odluke. Stigao je Suares, to je odlično za klub“, dodao je Alves.

Reprezentativac Brazila je “imao čast“ da učestvuje na Svetskom prvenstvu u domovini, ali nije bio tima koji je izgubio od Nemačke u polufinalu od 7:1.

“Rezultati su bili loši, mnogi naši navijači su razočarani, mnogo vere su uložili u nas, ali takav je život i niko ne treba da sumnja u nas i našu želju da osvojimo Mundijal“, zaključio je Alves.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve