Pazarci bez Brazilaca na Zlataru

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su na Zlatar, gde će se do 27. jula pripremati za nastupajuću sezonu u Superligi Srbije.

ĐNIzvor: B92, Beta
Podeli

Na toj planini treniraće 24 fudbalera, a među njima nema nijednog od četvorice Brazilaca koji su bili na testiranju.

Sa ekipom je otputovao i odbrambeni igrač Mihailo Raković (21), koji je i dalje na probi u Novom Pazaru, dok je desni bek Siniša Stevanović povren i priključiće se posle oporavka. Prema najavama iz kluba, tim će narednih dana biti "dodatno pojačan".

Na Zlataru će se pripremati:
Golmani: Zlatko Zečević, Miloš Budaković i Jasmin Koč
Igrači odbrane: Bojan Đorđević, Ibrahim Arifović, Slobodan Vuković, Vladimir Otašević, Lazar Pajović, Demir Kadrić, Denis Biševac i Mihailo Raković
Igrači sredine terena: Kenan Ragipović, Marko Jevtović, Ivan Obrovac, Dejan Rusmir, Admir Kecap, Edin Selimović, Sead Župić, Edin Mujković i Sadin Smajović i Napadači: Nemanja Vidaković, Vuk Sotirović, Anes Rušević i Anes Hot.

U stručnom štabu Kanatlarovskog su pomoćni trener Izet Ljajić i trener golmana Mirko Radulović, a uz fudbalere su još fizioterapeut Jasmin Džogović i ekonom Sabit Čorhamzić.

Fudbal

Adebajor pušten iz bolnice

Fudbaler Totehnema Emanuel Adebajor pušten je iz bolnice, gde je bio hospitalizovan pošto mu je utvrđeno da boluje od malarije, objavio je engleski klub.

Fudbal ponedeljak 14.07. 22:11 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu