Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.07.2014.

16:07

Pazarci bez Brazilaca na Zlataru

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su na Zlatar, gde će se do 27. jula pripremati za nastupajuću sezonu u Superligi Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Na toj planini treniraće 24 fudbalera, a među njima nema nijednog od četvorice Brazilaca koji su bili na testiranju.

Sa ekipom je otputovao i odbrambeni igrač Mihailo Raković (21), koji je i dalje na probi u Novom Pazaru, dok je desni bek Siniša Stevanović povren i priključiće se posle oporavka. Prema najavama iz kluba, tim će narednih dana biti "dodatno pojačan".

Na Zlataru će se pripremati:
Golmani: Zlatko Zečević, Miloš Budaković i Jasmin Koč
Igrači odbrane: Bojan Đorđević, Ibrahim Arifović, Slobodan Vuković, Vladimir Otašević, Lazar Pajović, Demir Kadrić, Denis Biševac i Mihailo Raković
Igrači sredine terena: Kenan Ragipović, Marko Jevtović, Ivan Obrovac, Dejan Rusmir, Admir Kecap, Edin Selimović, Sead Župić, Edin Mujković i Sadin Smajović i Napadači: Nemanja Vidaković, Vuk Sotirović, Anes Rušević i Anes Hot.

U stručnom štabu Kanatlarovskog su pomoćni trener Izet Ljajić i trener golmana Mirko Radulović, a uz fudbalere su još fizioterapeut Jasmin Džogović i ekonom Sabit Čorhamzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve