Nova vest
Fudbal

Subota, 12.07.2014.

18:15

Dodo na volšeban način u Interu

Čelnici Intera potvrdili su da je levi bek Rome Žoze Rodolfo Pires Ribeiro – Dodo došao je na dvogodišnju pozajmicu u ekipu iz Milana. .

Izvor:

Autor:

Default images

Brazilac će koštati ekipu sa Đuzepe Meace ukupno devet miliona evra, s tim da će 'Vučica' odmah dobiti 1,2 miliona, a preostali novac kada Dodo debituje za nerazure.

"Internacionale želi da objavi da će Dodo u naredne dve godine nastupati za klub kao pozajmljen igrač, sa mogućnošću da 2016. godine otkupimo njegov ugovor u potpunosti", navodi se u saopštenju.

Iznos transfera je svakako devet miliona, a Inter na ovaj način želi samo da ublaži i razvuče troškove.

Kako je Romu nedavno pojačao iskusni Ešli Kol, Brazilac nije želeo da sedi na klupi, a kaže da je na njegovu odluku najviše uticala činjenica da Inter sa klupe predvodi Valter Macari.

"Pričao sam s njim pre nego što sam odlučio da se preselim u Milano. Njegove ideje i kompletan projekat otklonili su sve nedoumice", rekao je Dodo. "Igrao sam već na punoj Đuzepe Meaci u Kupu Italije. Jedva čekam da to ponovo uradim u dresu Intera – biće divno, kao i igranje na Olimpiku".

Roma će sledeće godine igrati Ligu šampiona, a Inter Ligu Evrope, ipak, to Dodu ne predstavlja problem.

"Svi žele da igraju u Ligi šampiona, a ja to želim da ostvarim sa Interom naredne sezone. Liga šampiona je san svakog igrača", zaključio je on.

U petak je u klub stigao francuski defanzivni vezista Jan M'Vila iz Rubina, dok je još krajem prošle sezone dogovorena saradnja sa kapitenom Mančester Junajteda Nemanjom Vidićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve